Fox
Fox
Ik ben nu al verslaafd aan deze serie. Ik wil dit boek al een tijdje lezen en heb het eindelijk gedaan. Het is een leuk boek, fijn geschreven en met een diepere laag. Fox is een age gap, enemies to lovers verhaal. Dit is het eerste deel van een serie, maar je kan ze allemaal op zichzelf lezen. Ik ga zeker hierna verder met het volgende deel!
Het is een mooi verhaal en heb onwijs genoten. De personages waren leuk, je leest ook over de rest van de nu bijpersonages voor het volgende boek. Je ziet allebei de personages in dit verhaal naar elkaar toe groeien. Op het begin is het veel haat, vond ik bij Janie iets te veel, maar dat werd gelukkig snel beter. Naar mate het boek vorderde las ik het verhaal met veel plezier. Fox gaat echt voor Janie zorgen en ze bouwen een hele lieve band op. The chemie tussen de twee was perfect geschreven, het is precies genoeg voor dit verhaal.
Janie.
Toen mijn vader overleed, ging ik ervan uit dat rouwen net zo eenvoudig zou zijn als een boek dichtslaan en aan een ander beginnen. Maar hij had andere plannen.
Hij liet me zijn geliefde tattooshop na en nu moet ik uitzoeken wat ik er precies mee moet doen, terwijl ik constant aan hem herinnerd word. Het verkopen was de makkelijkste optie, maar nadat ik een aantal van de artiesten hoorde zweren dat ik het zou verpesten als ik het overnam, ben ik vastbesloten hun ongelijk te bewijzen. Het enige probleem is Fox.
Hij is arrogant, zelfingenomen en onbeschoft. Hij doet er alles aan om te laten zien hoe waar hun woorden zijn.
Helaas voor hem ben ik nooit bang geweest voor een uitdaging.
Ik raad dit deel zeker aan om te gaan lezen!
sterren
#lezenisontspanning #neverstopreading #spreadthebooklove #reading #bookstagramreadsoctober #boekstagram #bookblogger #lekkerlezen #leesmaand #boekenmaand #boekentips #boekenplank #feelgood #readingisgoodforthesoul #booklover #booksbooksbooks #boekenwurm #spreadthebooklove #sharethebooklove
Janie.
Helaas voor hem ben ik nooit bang geweest voor een uitdaging.
Ik raad dit deel zeker aan om te gaan lezen!
sterren