Hart van het beest

CarmenDieleman 15 juni 2024
Hart van het beest

Het is een prachtig boek, dat zich afspeelt in de tijd 1300. Het leest fijn weg, het is mooi geschreven. De schrijfstijl vind ik erg fijn lezen. Er zat ook genoeg diepgang in het boek en mooie verhaallijnen. Ik heb al eerder boeken gelezen van Emma Anne en dit boek stelde ook zeker niet teleur.

Ik wist op het begin niet goed wat ik er van moest vinden. Het bleef voor mijn gevoel lang vaag waar het verhaal heen ging. Maar na zo'n 100 bladzijde begon ik het verhaal echt te snappen en werd het verhaal leuker. Ik ging er ook sneller doorheen. De relatie tussen de twee hoofdpersonages is erg mooi om te lezen. Ze gaan elkaar echt anders zien en ze gaan steeds meer om elkaar geven.

Ik had zelf nog wat meer willen weten van de dromen die ze allebei hebben. De connectie miste ik daar een beetje. De dromen maakte het boek wel spannender en zorgde echt dat ik verder bleef lezen. Een droom had mij ook helemaal in shock...

~Emily Byron staat op het punt haar leven echt te beginnen. Ze trouwt met haar jeugdliefde Malcolm en met hem staat haar een avontuurlijke tijd te wachten. Maar kiest hij ook voor haar als het erop aankomt? In Astoris zijn de Gouden Decennia aangebroken. Onder het bewind van de koning heeft het land zich losgemaakt van de Oude Kerk en lijkt het na een periode van pokken en pest voorspoediger dan ooit te gaan. Maar niets is minder waar. Het koninklijke hof blijkt één grote slangenkuil en als Emily's vader, een vooraanstaand edelman in Avalon, haar meeneemt naar het hof, komt ze terecht in een wereld waar vrouwen het onderspit delven en loyaliteit een nietszeggend gegeven is. Emily zelf blijkt een pion te zijn in een bizar machtsspel waarin ze gedwongen wordt de nacht door te brengen met de man uit haar nachtmerries. Kan Malcolm haar behoeden voor een leven achter de tralies, of laat ze haar hart vrij en doorziet ze de liefde?

Bedankt dat ik dit boek mocht lezen @emma.anna_author in ruil voor een recensie.

Meer recensies van CarmenDieleman