Een ongewone thriller die je gelezen moet hebben.

Caroleest 21 januari 2025
Deze thriller zit als een puzzel in elkaar, het bestaat uit vier delen. Deze vier verschillende verhaallijnen van de personages Puck, Cees, Jonathan en Tammy volgen we door het verhaal heen. Hierdoor krijg je steeds meer informatie en kom je stukje bij beetje meer te weten over de personages.

De eerste keer dat ik over Puck las, moest ik even omschakelen. Toen het kwartje gevallen was heb ik dat stuk nogmaals terug gelezen en toen klopte het verhaal.

Het verhaal kan ik het beste omschrijven als interessant, meeslepend, nieuwsgierig naar hoe het verder gaat en naar mate we het einde naderen komt de spanning in hoog tempo het verhaal binnengestormd. Vanaf dat moment zat ik op het puntje van mijn stoel, hoe, wat, wie, zijn ze op tijd of toch niet?

De beeldende en gedetailleerde schrijfstijl van Lex is zo realistisch alsof je niet het boek leest maar naar de film kijkt. Ik was daardoor heel benieuwd of dit ook met het audioboek overkwam. Daar kan ik heel kort over zijn, ja het audioboek is net zo goed als het fysieke boek. Jammer dat Lex het audioboek niet zelf heeft ingesproken, want hij heeft een zeer prettige stem om naar te luisteren.

De val van Tammy Davidson is een uniek verhaal. Een ongewone thriller die intrigeert met een vleugje mysterie en de spanning die voor het laatst bewaard blijft.

Bedankt Ilona dat ik mee mocht doen aan de leesclub en voor het mooie vooruit leesexemplaar. En natuurlijk Lex bedankt dat je bij de live bespreking was om onze vragen te beantwoorden en inzicht hebt gegeven in je gedachtegang hoe het verhaal tot stand gekomen is.

Meer recensies van Caroleest