Liefde van je leven, een real-life-dating-festival
Heb je zin in een leuk Valentijn feelgood verhaal over een real-life-dating-festival? Dan zit je met dit leuke feelgood verhaal helemaal goed.
Het verhaal:
Jolijn gelooft niet dat liefde in de sterren geschreven staat. Ze heeft een hekel aan suikerhartjes, gigantische bossen rozen en diners bij kaarslicht. Haar baas daarentegen vindt haar de aangewezen persoon om het evenement “Liefde van je leven” te organiseren, want als 28-jarige single weet zij natuurlijk precies waar vrijgezellen naar op zoek zijn…
Jolijn kan geen nee zeggen en doet haar uiterste best om er iets moois van te maken. Helaas start het weekend met de ene na de andere tegenslag, met als klap op de vuurpijl cameraman Noah, die onverwachts komt filmen en een even grote afkeer van liefdesclichés heeft als Jolijn. Niet bepaald de juiste persoon om een geslaagd promofilmpje te maken! Maar is Noah misschien wel de perfecte man voor iets anders?
Je leest het verhaal van Jolijn, een alleenstaande vrouw die haar zaken goed op orde heeft, behalve haar liefdesleven. Haar collega Veerle weet hier wel verandering in te brengen door Jolijn en Noah aan elkaar vast te binden, in de breedste zin van het woord.
Door de vlotte, levendige en beeldende schrijfstijl van Yvonne met een flinke dosis humor door het verhaal heen, kunnen we genieten van de ongemakkelijke, hilarische en liefdevolle stunts van Jolijn en Noah.
Vanaf het begin maak je kennis met de personages en beland je op het Liefde van je leven festival, een real-life-dating-festival. Hoe origineel en leuk is dat! Je voelt de ongemakkelijkheid tussen Jolijn en Noah, maar dir veranderd al snel in iets minder irritants. De speelse en liefdevolle plagerijen tussen de twee zorgen voor een mooie knetterde spannende opbouw in het verhaal. Meerdere malen kwam ik niet meer bij van het lachen om die twee.
Liefde van je leven is een origineel, leuk, speels, hilarisch verhaal over de liefde. Over voor jezelf opkomen, een nieuwe stap durven zetten en natuurlijk ook weer vol voor de liefde te durven gaan. Kortom een ideaal verhaal voor Valentijnsdag (of welke dag dan ook, want liefde kan elke dag!).
Het verhaal: