Een vuurwerk knaller als perfect einde
New York, New York is het derde en laatste deel in De Bucketlistblunders serie van Angelique Haak. En man o man, wat een heerlijke serie.
Jeeh, eindelijk heeft Saar haar doel bereikt, Laurens wil haar terug. Maar als blijkt dat de hele vriendenclub van Laurens met aanhang ook meegaan naar de Ardennen, is Saar toch niet meer zo blij. Hier zit ze zo niet op te wachten, nu moet ze 24/7 spontaan en sociaal actief zijn. Als Laurens haar verrast met een stedentrip naar New York met oud en nieuw, zegt ze gelijk ja. Dit is perfect, zo kan ze bij Daisy zijn voor de finale van The American Dream en tegelijkertijd een romantisch intiem weekend met Laurens, zodat die “seksdrempel” uit de weg geruimd word. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daisy zit met haar gedachten heel ergens anders en heeft het moeilijk, gelukkig schiet Saar haar meteen te hulp. Tot ergernis van Laurens. En waarom blijft Matt toch steeds door haar gedachten heen spoken, is er dan toch meer tussen hen?
Het derde en laatste deel van de serie, de klapper om met vuurwerk te eindigen. En dat klopt ook helemaal. Angelique heeft in de drie delen de spanningsboog zodanig weten te verdelen dat je de hele serie gewoon achter elkaar moet bingen, want als je eenmaal in het verhaal zit, kan je niet stoppen.
De schrijfstijl is vlot, levendig en zeer beeldend. Dit in combinatie met onwijs veel humor, drama, chaos, stunts en blunders en natuurlijk echte vrienden, en de liefde waar we allemaal zo van houden in een feelgood verhaal, zorgt voor een instant Hallmark Kerstfilm gevoel.
De lieve Saar, die we in drie delen heel goed hebben leren kennen. We hebben haar zien groeien van een stuntelige, onzekere en soms een beetje naïeve meid, naar een zelfverzekerde, hartverwarmende, doorzetter die alles behalve saai genoemd kan worden.
De Bucketlistblunders in een originele feelgood serie met veel humor, chaos, drama en natuurlijke stuntelige blunders. Oftewel een serie die je tijdens de Kerstdagen echt moet lezen.