Tussen fantasie en werkelijkheid
Tussen fantasie en werkelijkheid is het tweede deel in de Werkelijk waar? serie van Denise Meijer.
Het eerste deel eindigde met een enorme cliffhanger en zaten we ons allemaal af te vragen welke kant het verhaal in het tweede deel op ging. En nu weten we eindelijk het verlossende antwoord.
We volgen Liv verder in haar relatie met Friso maar ook de wondere wereld van LARP. Dit keer zal Liv voor het eerst meedoen aan een larp event. En er komt meer bij kijken dan alleen een mooie jurk.
Denise heeft een prettige schrijfstijl, waardoor ze je meeneemt in een geweldig verhaal. Het is vlot, levendig en zeer gedetailleerd. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe het er bij een larp event aan toegaat. Het is bijna alsof je er zelf bij bent.
De dunne lijn tussen fantasie en werkelijkheid is tijdens het larp event dan ook soms moeilijk te onderscheiden van elkaar. Friso voelt zich erg op zijn gemak in zijn personage tijdens het flirten. Liv vraagt zich zo nu en dan ook af of dit nog steeds zijn personage is of dat het de echte Friso is?
Aan het einde van het verhaal was ik best wel gefrustreerd, want dacht ik dat het eerste deel een cliffhanger had! Nou bereid je dan maar voor op de mega cliffhanger van het tweede deel. Deze cliffhanger zorgde ervoor dat ik met een Argghh het boek dicht sloeg. Zo niet tof Denise, wat doe je ons aan! Nu zit ik weer in spanning te wachten op het derde en laatste deel, zodat ik weet hoe het verder gaat.
Tussen fantasie en werkelijkheid is een leuk, origineel en pakkend mooi tweede deel van een heerlijke feelgood serie. Ik wacht met spanning af naar het laatste deel. Dat heeft nu hoge verwachtingen bij mij, een vuurwerk eindeā¦..