Aangrijpend

Caterpillar 26 augustus 2024
Een mooi aangrijpend verhaal dat zich tijdens de tweede wereld oorlog afspeeld in Polen.

Een jonge vrouw die als apotheek in de getto gaat werken om een Joods gezin te helpen die eert bij haar in het appartement complex woonde. Behalve deze familie help ze ook andere en je leest ook hoe de joodse personen het doormaakte om de oorlog te overleven.

Ik wist veel en door deze boeken kom je steeds meer te weten wat er tijdens de oorlog speelde en hoe ze hun eigen leven op het spel zetten om te helpen.

Het verhaal is ontroerend en grijp je aan. Het houd je vast en laat je door lezen.. hoe gaat het nu met ze en gaan ze het redden..

Meer recensies van Caterpillar