Deze wil je lezen!!
Profiler Robert Hunter is van plan eindelijk eens van een welverdiende vakantie te gaan genieten na alle zware zaken waar hij de afgelopen tijd in verwikkeld raakte. Maar al tijdens de voorbereiding er van wordt hij terug verwacht op het bureau. Bij toeval heeft een politieagent een bizarre vondst gedaan in de kofferbak van een auto. De eigenaar van de auto laat niets los, maar geeft alleen aan dat hij met Robert Hunter wil praten. Het blijkt een vroegere vriend van Robert te zijn en vrienden wil je niet teleurstellen toch..
Dit was mijn eerste boek van Chris Carter en het gaat zeker niet bij deze ene blijven. Wat een verhaal! Spannend, mysterieus en bij tijden weerzinwekkend. Carter weet precies op de goede knoppen te drukken, zodat je je maximaal in kunt leven in de personages. Verdriet, woede en zelfs pure haatgevoelens kwamen spontaan bij mij boven tijdens het lezen. Dan doe je absoluut iets goed als auteur!
Door de korte hoofdstukken, de continue spanning en de mini cliffhangers aan het einde van bijna elk hoofdstuk weet hij je te boeien tot de laatste pagina.
Zo knap dat iemand zo’n perfect in elkaar passend en geloofwaardig verhaal kan schrijven, respect! Ik kan dit boek dan ook echt aan iedereen aanraden. Geloof me, na deze wil je alleen maar meer over Robert Hunter te weten komen.