Liefdevolle steamy pageturner!
Afgelopen weekend las ik Secret Amour van Lyona Rose @lyonaroseofficial, welke op 30 augustus wordt uitgegeven door @mhbooks_, en zoals altijd met de boeken van deze auteur heb ik hem weer verslonden. Lyona heeft zo’n fijne en toegankelijke schrijfstijl, daar vlieg je als een speer doorheen. Secret Amour is een steamy new adult roman en waar ik normaal gesproken al snel plaatsvervangende schaamte voel tijdens het lezen van steamy scénes, zijn deze erg liefdevol en mooi verwoord. De liefde spat er van af wat me zo nu en dan echt even emotioneerde.
De karakters en hun innerlijke gevoelens en dillema’s zijn erg goed uitgewerkt waardoor je al snel met ze meeleeft. Nog voor ik halverwege was werd ik enorm verrast door de wending die het verhaal nam, die zag ik echt niet aankomen. Ik zal hier dan ook niks over verklappen, dat is aan de lezer om te ontdekken. Weer een prachtig mooi verhaal van deze auteur die zich al in meerdere genres heeft weten te bewijzen. Ben je ook nieuwsgierig naar dit boek? Vanaf 30 augustus is hij overal te koop.
Waar het verhaal over gaat:
De jonge studente Annabella wordt aan het begin van het nieuwe schooljaar verliefd op haar knappe leraar Jos. Ze is een introvert en bescheiden meisje en geheel tegen haar verwachting in lijkt hij ook geïnteresseerd in haar te zijn. Helaas is er nóg een kaper op de kust, haar beste vriendin Natasja begint ook wel erg opvallend te stralen zodra Jos in de buurt komt, maar is het daadwerkelijke liefde of alleen maar lust en wil je daarvoor je vriendschap op het spel zetten?
Waar het verhaal over gaat: