Bonuszonen
Als lezer volgen we Lauren en Mark die wonen met hun samengestelde gezin in het ouderlijke dorp van Mark. Samen hebben ze 5 dochters, en hun buurvrouw Ellen woont samen met haar twee zonen, Bart en Hein, naast het gezin.
Lauren heeft moeite om geaccepteerd te worden door Ellen en wijdt dit aan dat ze uit de stad komt. Ellen heeft daarentegen wel erg veel interesse in Mark en haar zoon Bart is vaak te vinden in de buurt van Mark.
Mark en Lauren hebben daarover veel ruzie elkaar. Op een ochtend loopt hun ruzie uit de hand en besluit Lauren om haar spullen te pakken om ergens anders tot rust te komen. Bij het kwaad wegrijden van het erf rijdt ze Bart aan en hij is op slag dood.
Maar is Ellen wel te vertrouwen en is Lauren wel de dader van het ongeluk?
Ik vond het een goed en boeiende debuutthriller van deze schrijfster. Als lezer blijft je geboeid en wil je echt weten wat er precies gebeurd is.
Ik kan niet anders dan 4.0 sterren geven
Maar is Ellen wel te vertrouwen en is Lauren wel de dader van het ongeluk?
Ik kan niet anders dan 4.0 sterren geven