wat een verhaal

Celeste1984 27 december 2024
In dit vervolg boek van de serie Killcarrick volgen we Stephen Fitzpatrick die in het mooie Schotland en komt achter een meisje genaamd Tess, die op dat moment op zoek is naar haar biologische ouders, want zij is zonderc dat zij het wist door haar oom en tante opgevoed.

Zouden de twee iets met elkaar te maken hebben en zo ja wat? Daar raad ik je echt aan om dit deel te lezen van deze serie.

Aller eerst wil ik deze lieve schrijfster bedanken dat ik mee mocht doen aan deze blogtour en ik vind het een eer dat ze mij gevraagd heeft.

Het is een vlot geschreven verhaal die je trigger om verder te lezen.

Het verhaal wordt door meerdere personages verteld en Persoonlijk stoort mij, want zo maakt het verhaal af en dan weet je ook die andere personages de kant van de verhaal.

Je kan alles lezer merken dat deze schrijfster vaak in Schotland is geweest en zo leer je als lezer een beetje van Schotland.

Ik vond het een boeiend boek en daarom krijgt het 4.0 sterren

Meer recensies van Celeste1984