Weer lekkere roman van deze schrijver
Als lezer volg je Jan, die historicus is en een relatie heeft met Judith. Na zijn studie gaat hij voor een woningbouwvereniging werken en tijdens zijn werk maak hij genoeg mee.
Thuis worstel Jan ook met zijn gevoelens voor Judith en is onzeker over zijn relatie met haar.
Zouden de twee het reden of is hun relatie toch niet zo stabiel, wat iedereen denkt?
Ik vond het een mooi om te lezen hoe de schrijver een verhaal weet te bedenken dat iedereen wel kan overkomen en welke beslissingen daarbij gemaakt kan of moet worden
Het verhaal is humoristisch geschreven maar ook een goede reflectie naar zichzelf.
Ik geef dit verhaal 4.0 sterren
Ik geef dit verhaal 4.0 sterren