Heerlijke spannende roman

Celeste1984 14 maart 2025
Als lezer volg je Laureen die werkzaam is als haarstylist en een relatie heeft met makelaar Jasper en besluiten om met hun dochter Mikki naar Egmond aan Zee te verhuizen. Maar beiden hebben een geheim voor elkaar, wat in het verleden heeft afgespeeld. Ben je nieuwsgierig geworden wat het gelukkig stel voor elkaar verborgen houdt. Raad ik je aan om deze spannende roman te lezen. Het is een vlot geschreven verhaal wat merendeels verteld wordt door één personage, later wordt dat afgewisseld door dat de schrijfster in cursief van iemand die niet blij is dat er geheimen zijn die Laureen voor zich houdt. De schrijfster heeft veel onderwerpen in dit verhaal gestopt en voor de een is dat misschien te veel en voor de andere kan het niet genoeg zijn en ik ben van het laatste. Wel vind ik dat de dialogen te veel zijn uitgeschreven en dat mocht van mij iets korterDit verhaal verdient al met al 4.0⭐️, omdat er zowel spanning als romantiek in zit

Meer recensies van Celeste1984

De sirenen is de nieuwe roman van bestsellerauteur Emilia Hart, een krachtig relaas over de veerkracht van vrouwen en de magie van de zee. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.