Wauw wat een verhaal

Celeste1984 25 maart 2025
Mijn mening over deze thriller verhaal:
Wauw, en als ik zeg Wauw dan meen ik het. Ik heb in al die jaren nooit zo verhaal gelezen, die politiek gericht is en tijdens dat ik dit schrijft denk ik van wat gaaf heb ik gelezen, maar wat bizar als je als lezer niet uit het boek te krijgen ben en je het echt uit wilt lezen ( in drie dagen een record voor mij). Je wilt als lezer weten hoe het afloopt met Dwight die je als lezer volgt en die achter iets bizars komt door middel van Egon Zilverberg. Het verhaal wordt ook door meerdere personages verteld.
Het is een heerlijk vlot geschreven verhaal die een politieke thema heeft en die je als lezer niet met rust laat. Eric Bakker ( Era Richmen) zou je kennen van zijn boeken: Saraceense samenzwering, paarse Engel en het vicarius genootschap.
Maar samen met Herman Zandstra heeft hij naast dit verhaal ook het boek “het slater delict” geschreven
Als ik meer dan 5.0 ⭐️ mocht geven had ik dat gedaan. Ik heb er van genoten.

Meer recensies van Celeste1984

De sirenen is de nieuwe roman van bestsellerauteur Emilia Hart, een krachtig relaas over de veerkracht van vrouwen en de magie van de zee. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.