Love it
Mijn mening over deze thriller.
Allereerst wil ik de uitgeverij @marmar en de schrijver bedanken dat ik dit boek mocht lezen en dat ik mee mocht doen aan deze blogtour.
Om gelijk met de deur in huis te vallen, wat heb ik genoten van dit verhaal. Vanaf het begin tot het einde blijft je geboeid en nieuwsgierig .
Als lezer merk je ook dat fe schrijver goede recent heb gedaan tijdens het schrijven van dit boek en dat is een genot om te lezen.
Het is een vlot geschreven verhaal, waarin de personages goed zijn uitgewerkt ( wat ik van deze schrijver gewend ben). De verschillende personages vertellen ook het verhaal en zo leer je als lezer ieder personage goed kennen.
Wat ik al eerder zei: ik vond het een een boeiend en heerlijk verhaal en kan niet wachten op het volgende boek van deze schrijver. Dit verhaal verdient 5.0⭐️