Once Upon a Dream
Mijn mening over dit deel van de serie a twisted tale
De meeste ( denk ik) zijn opgegroeid met Disney en hebben de film Doornroosje ( sleeping beauty) weleens gezien. In dit verhaal heeft Maleficent een vloek op Aurora uitgeroepen dat ze alleen maar slaapt als prins Phillip haar wakker komt kussen valt hij net als Aurora in slaap. Als Aurora na voor haar gevoel jaren weet te ontsnappen kom ze Phillip tegen en komen ze erachter dat ze in een droomwereld zijn beland en samen gaan ze het gevecht aan om Maleficent te verslaan en de vloek te verbreken. Maar om bij Maleficent te komen, moeten ze eerst de vallen die ze heeft gezet overwinnen. Zou het de twee lukken om Malefecient te verslaan, zo dat ze wakker worden en lang en gelukkig leven? Daar moet jezelf achter komen in dit nu ook verschenen boek zowel in het Engels als in het Nederlands ( denk ik)
Maar het verhaal wordt door verschillende perspectieven verteld en zo leer je de karakters beter kennen.
Het is een vlot geschreven verhaal die het originele verhaal een deel verteld en ook later een twisted er aangeeft. Dit is het tweede deel van de a twisted tale serie van momenteel 20 boeken en volgen nog meerdere delen, kan ik al zeggen. Maar dit deel krijgt 4,5 ⭐️