Heerlijk spannende fantasy verhaal

Celeste1984 28 januari 2025
Als lezer volgen we Souri en haar familie en vrienden, als ze na tot ongenoegen moeten vertrekken uit hun dorp en naar het circus vertrekken. Waar Souri broer een kennis hebt werken, maar Souri en haar broer zijn niet normale tieners, want ze hebben speciale krachten waar andere graag gebruik van willen maken ( Priestes) Zou het de broer en zus lukken om uit de handen van de priestest te blijven, dan raad ik je echt aan om dit engelstalige fantasy verhaal te lezen.Allereerst wil ik de schrijfster bedanken dat ik haar debuut fantasy verhaal mocht lezen.Het is een vlot geschreven spannend verhaal, die je echt als lezer onder je huid gaat kruipen. Het boek is onderverdeeld in korte hoofdstukken. Het verhaal word door verschillende personages verteld en persoonlijk vind ik dat fijn, want dat maakt het verhaal compleet en lees je het ook uit hun perspectief Ik kan niets anders dan 5.0 ⭐️ geven en kan niet wachten hoe het verder gaat.

Meer recensies van Celeste1984