Hazels droom

Chai 14 april 2023
Ik heb deel 1 van de Oneindig serie van Olga ponjee gelezen en ik vond het een leuk boek om te lezen, maar wist ook vaak even niet wat ik precies gelezen had en moest ik vaak even terug lezen. Ondanks dat had het wel een leuk verhaal en ben ik toch benieuwd naar de andere delen.

In het begin van het verhaal maak je kennis met Hazel, Melanie, Lea en Amber. Ze werken alle 4 als baliemedewerksters. In het eerste deel ga je mee Met Hazel, je leert in het begin alle 4 de dames een beetje kennen maar omdat er meerdere delen zijn, verwacht ik dat elk deel over een andere dame gaat.

Na de zoveelste poging om met een goede filmklus wat geld te verdienen om haar achterstallige rekeningen te betalen wilt Hazel meer stabiliteit in haar leven. Wanneer ze playboy en miljardair Hero ontmoet en hij haar een baan aanbied bij zijn bank, neemt ze dit met beide handen aan. Het werk wat ze moet doen is niet bepaald glamoureus. Haar taken zijn niets meer dan koffie zetten en mensen de weg wijzen naar hun afspraak.

Hazel wordt door Hero meegevraagd om met hem naar een prijsuitreiking te gaan, hij is genomineerd voor een belangrijke leiderschapsprijs. Als het aan haar collega's ligt moet ze deze kans niet laten vallen en met hem mee gaan. Als Hazel niet voor altijd achter de balie wilt blijven staan, dan is dit de beste manier om promotie te krijgen. Maar ineens klikt er iets tussen hen...

Meer recensies van Chai