Liefde maakt blind

Chardonay 19 november 2022
Dit boek las ik puur uit nieuwsgierigheid.
Toen het nieuws en het filmpje uit kwam was de hele fantasywereld in nederland geschrokken. Hoe kan hij dit gedaan hebben, wat een monster, Pedo etc werden uitspraken die je op facebook veel las.

Zelf als ex royal op elfia zaten we met andere ex royals en elfianen hierover te praten. Maar op een gegeven moment hoorden we er amper nog wat over, behalve dat hij onschuldig in de gevangenis in Cambodja zat. Vandaar dat ik benieuwd was hoe dat kan en waarom ze hem zolang dan vast hielden.

Dit boekje bevatte de uitleg, oftewel de omkopingen, corruptie en schandalen in Cambodja. Dat lijkt mij na het lezen van dit boekje echt geen prettig land. Corrupte bende daar.

Tijdens het lezen van dit boekje hekelden ik mij wel aan Stefan. Hoe dom kun je zijn. Hoe goedgelovig ben je? Ik zelf zou hier niet in getrapt zijn (denk ik) maar blijkbaar maakt liefde echt blind.

Het boekje las makkelijk weg en liet ook duidelijk zien hoe makkelijk je mensen/ambtenaren kan omkopen daar. Maar ook hoe krom de Nederlandse wetten/regelgevingen zijn.
Ook laat het je duidelijk zien, oordeel niet voordat je het hele verhaal weet.

Meer recensies van Chardonay