Vakantievoer

Charlotte 07 juli 2022
De boeken lees van Suzanne Vermeer lees ik altijd met lage verwachting. Het zijn leuke boeken om langs de rand van het zwembad te lezen. Dit verhaal wordt voornamelijk vanuit één perspectief verteld. Soms wordt er ook wat uit een ander perspectief verteld wat heel plots komt en plots weer eindigd. Dit maakt dat dit personage wat verder van mij afstond terwijl het wel een belangrijk personage was. Daarnaast worden er verschillende verhaallijnen uitgezet waarvan het doel mij niet geheel duidelijk is.

Al met al leest het boek ook als een stroomversnelling in het zwembad. Je zwemt er heel rustig naar toe. Opeens ga je superhard waarna je het hele zwembad weer voor je ziet en denkt, huh.. was dit het nou?

Meer recensies van Charlotte