Een intiem en intens verhaal dat je niet loslaat.

Chris Delaet 16 augustus 2022
Laat me beginnen met te zeggen dat een roman niet zo mijn ding is (sorry), maar de prachtige cover en het feit dat dit verhaal gebaseerd is op waarheid, trok me over de streep. Het personage Laura neemt je al heel snel mee in de meest intieme gebeurtenissen in haar leven met haar echtgenoot Lorenzo. Hun huwelijk komt op de helling te staan als een tweede vrouw Petra op de proppen komt. De scènes worden af en toe licht erotisch (beetje ongemakkelijk als je op de trein zit te lezen ;-) en volgen elkaar in sneltempo op. Meermaals kwam de vraag 'Hoe is dit mogelijk?' in mijn hoofd. Het boek draait hoofdzakelijk om de drie personages en de schrijver kiest geen perspectief maar geeft een inzicht in alle drie de karakters, een stijl waar ik even aan moest wennen. Het boek leest echter zo vlot dat ik zoals bij de meeste boeken weeral te snel aan het einde was. Een absoluut mooi debuut van Saskia waarvan het vervolg al in de winkel ligt.

Meer recensies van Chris Delaet