Huisgenoot
Wow. Wat heeft dit boek mij op het verkeerde been gezet. In positieve zin.
In deel één denk ik een lekkere feelgood roman te lezen. Het verhaal is leuk. Fascinerend. En gewoon heel erg fijn om te lezen. En dan komt deel twee. Deze zet alles op zijn kop. Wat waar lijkt, blijkt dat toch niet zo te zijn. Of wel? Wie heeft er nu gelijk? Wat is het ware verhaal. Uiteindelijk komt de ontknoping. En blijkt een mentale stoornis een heel belangrijke rol te spelen. Wat dit boek zo goed maakt, is dat deze stoornis vanuit verschillende perspectieven beschreven wordt. En je als lezer erin meegenomen wordt. Wat het zeer intens maakt.
Een prachtig geschreven boek.
Een prachtig geschreven boek.