2 harten

Pas de deux de l’amour gaat over Hessel en Ilya. 2 Mannen die auditie doen voor een rol in een film en beide krijgen een rol toegewezen. Ze moeten in de film een stelletje spelen, maar ook in het echt leven slaan de vonken over. Niet iedereen op de filmset is hier even blij, en ook sommige familieleden hebben hun mening over 2 mannen die van elkaar houden.

Je wordt als lezer echt meegezogen in de ontdekking naar elkaar tussen de beide hoofdpersonen al had ik wel wat moeite om in het verhaal te komen. Dit kwam deels omdat ik wat moest wennen aan de schrijfstijl van Dens en deels omdat het heel rustig allemaal verloopt, soms iets te rustig voor mijn ongeduldige ik die erg nieuwsgierig was naar het einde van het verhaal. Dens heeft af en toe een wat ouderwetse schrijfstijl maar die ben ik door dit boek wel enorm gaan waarderen en gaf het verhaal een extra laag!

Verder wil ik een hele dikke shout-out maken naar de ontwerper van de omslag, die is zo mooi en dit boek krijgt een mooi en opvallend plekje in mijn boekenkast!

Meer recensies van chris_telt_boeken