De dood of de liefde
De dood of de liefde is het eerste boek wat ik van Jody Hens gelezen heb. En ik moet zeggen, de flaptekst van het boek klonk veelbelovend! En de cover is echt prachtig gemaakt. Maar wat vond ik van de inhoud?
Helaas voldeed het boek niet geheel aan mijn verwachtingen. Ja, de verhaallijn is zeker uitnodigend, helaas was het verhaal zelf nogal chaotisch en soms onlogisch neergezet. Het verhaal sprong van de hak op de tak en sprong soms ineens over naar een gebeurtenis vanuit het niets. En ondanks dat het boek maar 158 pagina's heeft duurde het voor mij een tijdje dat ik het boek uithad.
De wat positievere dingen die ik wel uit het verhaal heb kunnen halen zijn dat de personages wel mooi neergezet waren. Door de POV vanuit meerdere personages kreeg ik als lezer een fijne inkijk op Esmeray en Zathrian.
Jody Hens heel erg bedankt dat ik je boek mocht lezen en recenseren.
Jody Hens heel erg bedankt dat ik je boek mocht lezen en recenseren.