Wauw! Wat een geweldige Dark Romance

ciin leest 24 maart 2025
Denk voor je gaat lezen zeker even aan de triggerwarnings die er zijn. Het boek is dark en twisted (op een goeie manier!) maar er gebeurt een hoop en de triggerwarnings zijn er niet voor niets.

Wauw! Meteen vanaf de eerste pagina werd ik het verhaal ingezogen! Julia James (het pseudoniem van de auteurs Hannah Hill en Kyra Mind) hebben weer een perfect verhaal op papier weten te zetten. Ik heb toen de Zjuta serie uitkwamen echt genoten van die boeken en ik kan je zeggen met Lupercalia gaan ze zelfs nog een stuk darker. Ze hebben het feest van Lupercalia geweldig neergezet. Het is dark, twisted, op sommige momenten luguber maar ook vol spanning en passie. En ik heb van elke bladzijde genoten. De personages maken elk een groei door tijdens het lezen en niets is wat het lijkt tijdens Lupercalia.

De schrijfstijl van de dames is vlot, vol detail en ze durven de randjes op te zoeken. Hierdoor leest het boek vlot weg en had ik hem snel uit. Ze wisten me meermaals op het puntje van mijn stoel te krijgen met de dingen die gebeuren. Met Lupercalia hebben de dames weer een perfecte Dark Romance neer weten te zetten en ik ben heel benieuwd wat we nog meer van ze kunnen verwachten.

Octoberbooks heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar om te lezen en recenseren.

Meer recensies van ciin leest