Heerlijk, spicy en veels te snel uit!
Na het lezen van Verkocht was ik echt heel erg benieuwd wat Ontdooid me zou brengen. En hoewel ze los van elkaar te lezen zijn zou ik echt aanraden om eerst Verkocht en daarna Ontdooid te lezen want beide boeken zijn echt het lezen waard! Maar man oh man, wat was Ontdooid genieten. Dit is echt zo'n verhaal wat je grijpt vanaf de eerste bladzijde tot de laatste en dan is het eigenlijk gewoon jammer dat het boek uit is.
Sofie weet werkelijk een heerlijk compleet verhaal neer te zetten, waarin je niet alleen in het heden van de personages mag genieten maar ook door het verhaal heen heel veel mee krijgt uit hun verleden en eigenlijk precies leert waarom Levi en Elena doen wat ze doen. De chemie tussen Levi en Elena is echt perfect en Sofie laat de spanning tussen die twee soms echt van de pagina's afspatten.
Sofie haar schrijfstijl is heerlijk vlot, vol humor en ze weet hoe ze een goede spicy scene op papier moet zetten. Ze zorgt ervoor dat de lezer geboeid blijft van begin tot einde en weet lezers af en toe lekker te verassen met een wending die je niet aan ziet komen. Na het lezen van deze kan ik echt niet wachten tot deel 3 er is!