Heerlijke afsluiter van de serie
Onverschillig is het derde deel in de los te lezen Zorgeloos serie van Martine Hoogschagen. Net als de twee eerste boeken uit de serie, speelt ook in dit boek Frankrijk een grote rol.
De schrijfstijl van Martine is vlot, vol met detail en er zit een heerlijke humor in. Hierdoor leest het boek vlot weg en zit je met een grote glimlach te lezen. Het verhaal word wisselend vanuit Rico en Nicole verteld en zorgt ervoor dat je een fijne achtergrond krijgt van de personages. Het verhaal is een slow burn, en bouwt zich langzaam op tot een mooi hoogtepunt. Martine weet in dit deel heel mooi de verschillen tussen de Franse en de Nederlandse cultuur te verwerken en geeft het verhaal hiermee een extra leuk laagje.
Het was mooi om de groei van Nicole en Nico mee te maken door het boek heen. Hoe ze beiden begonnen aan het begin van het verhaal en hoe het aan het einde heel mooi eindigde. Ik heb van begin tot eind zitten genieten van het verhaal en ben erg benieuwd wat voor moois we nog meer kunnen verwachten van Martine.
Martine Hoogschagen heel erg bedankt dat ik mee mocht doen aan de blogtour van deze geweldige afsluiter van de serie!