Top afsluiter!

ciin leest 21 april 2025
Na het uitlezen van Zaailied (deel 1 in de Beloftes van Gisteren serie) was ik blij dat ik gelijk door kon in Oogstfeest. Ik heb deze twee boeken zo goed als verslonden, en hoewel ik in deel 1 eerst een beetje in moest komen, had ik (omdat ik gelijk doorging) daar nu gelukkig geen last van.

Je volgt in het boek een aantal verhaallijnen wat soms voor een beetje verwarring kan zorgen, met als belangrijke personages Lucius en Griseldis. Hoe verder je komt in het boek, hoe meer er duidelijk word en de verhalen samenkomen tot een geheel.

Nic Magis heeft een mooie en magische manier van vertellen en weet met de personages de lezers mee te nemen op avontuur in de Eijnderlanden. De spanning wordt goed opgebouwd en de verhaallijnen weet Nic mooi tot een geheel te brengen. Alle vragen die je na het lezen van Zaailied nog had, worden in Oogstfeest uitgebreid behandeld en opgelost. Een verhaal vol fantasie, magie en vriendschappen. Een verhaal wat nog wel even blijft rondspoken in je hoofd als je de laatste bladzijde gelezen hebt.

Godijn Publishing heel erg bedankt dat ik mee op avontuur mocht met dit mooie verhaal. Bedankt voor het lees-exemplaar en dat ik mee mocht doen aan de blogtour.

Meer recensies van ciin leest