Heerlijke romance met diepgang
Dit boek was werkelijk een aangename verassing voor mij om te lezen, na het lezen van de flaptekst ging ik eigenlijk uit van een beetje een zoetsappig verhaal en ergens hoopte ik vooral door de dikte van het boek dat er wel meer zou zijn dan dat en na het lezen van het boek ben ik zeker van mening dat dit meer is dan alleen lief en zoetsappig. Gelijk vanaf het proloog ga je je als lezer al afvragen waar je eigenlijk in terechtkomt. Je maakt kennis met Fraser en Charlotte, de hoofdpersonages van het verhaal. Charlotte is eigenlijk gewoon het zwarte schaap van haar rijke familie en Fraser probeert de mensheid te ontdoen van de verkeerde soort mensen op de wereld.
Het verhaal word wisselend verteld vanuit Charlotte en Fraser, hierdoor krijg je veel van de achtergrond van de personages mee en ook hun gedachtes met wat ze niet hardop willen uitspreken. Je krijgt hiermee een duidelijk beeld van de twee hoofdpersonages en waarom ze sommige keuzes maken. Door het verhaal heen krijg je ook steeds meer achtergrond van beide personages mee, waardoor je een compleet plaatje krijgt van Charlotte en Fraser. De schrijfstijl van de schrijfster is beeldend en vlot, ik kon me als lezer goed verplaatsen in de personages. De verhaallijn liep vlot door en ondanks de dikte van het boek viel het door de schrijfstijl niet echt op dat het boek zo dik was.
Als je op zoek bent naar een heerlijke romance, met goede uitgewerkte personages en meer diepgang dan op de flaptekst te lezen is, is dit zeker een leuke aanrader om te lezen.