Geweldig eind van de serie
Met Vuurnacht wordt de Duivelsnacht serie op een leuke manier afgesloten. Met 4 volledige boeken en twee novelles houdt het avontuur hier op. En jongens wat heb ik genoten van deze serie. In elk boek leer je meer over elk personage en hoewel alle 4 de gewone boeken over een van de 4 ruiters gaat (elk boek een ander) blijf je ook meer te weten te komen over de andere personages in het boek.
Vuurnacht was een leuk extraatje als afsluiter van de serie! In dit deel komen alle 4 de stelletjes aan het woord en lees je elk hoofdstuk vanuit een ander perspectief. En het is echt heerlijk om weer even vanuit iedereen te lezen. Je merkt dat ze als groep enorm gegroeid zijn in hun leven en waar ze nu staan.
Net als in de voorgaande boeken weet Douglas de balans tussen verhaallijn spanning en spice weer goed vast te houden en mede doordat het een novelle is, had ik hierdoor het boek ook zo uit. En ergens vond ik het jammer toen ik het boek dichtsloeg, ik ben namelijk helemaal nog niet klaar om afscheid te nemen van deze personages! Deze serie zat zo goed in elkaar, en liep ook goed in elkaar over met elk boek dat ik het echt jammer vind dat dit het einde is.
Octoberbooks heel erg bedankt voor het recensie-exemplaar om te lezen en recenseren.