Dagdromer

Claudia 03 oktober 2019

“Openbloeien doe je niet in de schaduw”

Day Dreamer is het debuut van Luna van Roosen, deel 1 van een tweeluik. Luna heeft zich duidelijk laten inspireren door haar voorliefde voor sprookjes. Maar....Day Dreamer is zoveel meer dan een sprookje. Het is een eigentijds verhaal met veel sprookjes elementen, waardoor een veelzijdige Young Adult is ontstaan die je in één ruk wilt uitlezen.

Day Dreamer is een echte cover buy. De dromerige, mysterieuze afbeelding van een jonge vrouw op de cover is echt prachtig. In het boek zelf zijn schitterende tekeningen verwerkt die Luna zelf gemaakt heeft. Zoveel mooi details, een echte must have voor de boekenliefhebber.

Het verhaal zelf is magisch, vanaf het begin word je meegezogen in de avonturen van Lora en op de laatste pagina dacht ik alleen maar Neee het kan gewoon nog niet de laatste pagina zijn. Ik wil weten hoe het verhaal afloopt. Gelukkig komt deel 2 er bijna aan.

Luna een dik verdiende 4* voor dit ijzersterke debuut!

Meer recensies van Claudia

Wie ben je als iedereen een mening heeft over wie je zou moeten zijn? Schillen is een kwetsbaar verhaal over identiteit en transitie. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.