Niet helemaal feelgood, wel een lekker boek
Ik zit in een Denise Meijer binge-bubbel. Na een kerstverhaal en de twee verschenen delen van de 'Werkelijk waar' reeks, ging ik verder met deze liefdeslessen.
Ook dit verhaal leest direct weer heerlijk weg. De schrijfstijl van Denise is erg fijn: beeldend, realistische personages en gebeurtenissen die niet zo totaal over de top zijn als bijvoorbeeld bij Lisette Jonkman (ook leuk op zijn tijd, maar die boeken kan ik niet bingen, daar word ik dan flauw van 'het kunstje').
Mandy is wat minder over-georganiseerde dan in deel 1 en wil stiekem meer dan haar collega Tim en stiekeme relatie Tim. Hij brengt haar in balans en ze is er wel aan toe om hun relatie openbaar te maken, samen te wonen en kinderen te krijgen... Maar kan hij dat ook aan? Dat is de vraag van dit verhaal.
Voor mijn gevoel week het format (en het einde) een beetje af van wat er binnen het feelgoodgenre gebruikelijk is. En tegelijk was dat niet erg, want het is een prima boek en je weet dat er nog een derde deel komt (waarin vast alles op zijn pootjes terecht komt).