Prachtig en vernieuwend!
Heerlijk, zo'n verhaal wat 'anders dan anders' is. Ik hou ervan als het niet in een hokje te stoppen is en ik zou niet weten of dit nu een fantasy boek is, een roman of een thriller. Het had elementen van alle drie de genres en dat vind ik lekker verfrissend.
Het verhaal laat mij een aantal keer nadenken over wat ik zou doen in een vergelijkbare situatie.
Ik hou van de 'cleverness' van Addie, ik volg haar gemixte relatie met Luc, ik snap haar verlangens en frustraties. Het is echt prachtig beschreven. De personages leven, de settings zijn duidelijk neergezet en toch is het verhaal niet 'traag' door eindeloze beschrijvingen.
Kortom: I love it en deze schrijver staat bij deze op mijn 'wensenlijstje'. Kom maar door met meer van dit soort originele boeken!