Na een verontrustende start, toch een heerlijk boek!
Aan het begin was ik even bang dat dit zo'n boek zou worden waar de geliefden het hele verhaal om elkaar heen blijven draaien en allerlei 'tegenslagen' en 'communicatiestoringen' te verwerken krijgen, voordat ze elkaar eindelijk 'krijgen' aan het eind van het verhaal.
Toch bleek dat gelukkig mee te vallen. Er zijn heel wat hobbels en obstakels om te overwinnen, maar Lily gaat Atlas daar niet onnodig door op een afstandje houden.
Ik vond het heel mooi om uitgewerkt te zien hoe veel last je kunt ervaren van een hinderlijke ex en hoe het balanceren is tussen het kiezen voor je eigen geluk en het belang van je kind. Dat is absoluut niet altijd makkelijk en Colleen Hoover weet de tweestrijd die in je rond woedt in zo'n situatie erg mooi uit te werken.
Dit is weer zo'n moment waarop ik blij ben dat ik geen kinderen heb en dan dus vooral geen ex om mee in de clinch te liggen.
Het was een waardevolle toevoeging aan 'It ends with us' en fijn leesvoer!
Het was een waardevolle toevoeging aan 'It ends with us' en fijn leesvoer!