Abigail groeit en ontwikkelt zich
Na een eerdere titel (Nooit meer hetzelfde) van Susan Muskee was ik erg benieuwd naar deze serie.
Het verhaal leest - net als deel 1 & 2 - lekker vlot weg, je kunt goed met de personages meeleven. De wereldopbouw is realistisch en de emoties van de personages komen in voldoende mate van diepgang aan bod.
In de vorige twee delen vond ik Abigail nog een vrij vlak personage. Ze was er, ze sportte veel en dat was het.
Maar in dit verhaal (dat helemaal om haar draait) komt een leuke dame met diepgang, onzekerheden en pit naar voren. Aan de ene kant weet ze wat ze wil (veel sporten, de sportscholen van haar familie prachtig verbouwen) en aan de andere kant ontdekt ze hele nieuwe dimensies van haar persoonlijkheid.
Ik vond het leuk dat ik ook nu direct goed zat met het voorgevoel van 'deze persoon gaat het worden' qua liefde in feelgood.
Inmiddels ben ik helemaal fan van dit groepje meiden en kan ik niet wachten hoe Sophie het er in New York 'vanaf brengt.
Deze reeks geeft een beetje het gevoel van 'De zeven zussen'; iedereen heeft zijn eigen verhaal en elk perspectief is anders, ook al beleef je hetzelfde.