Heel beeldend en fijn
Zelfs als je (net zoals ik) niks hebt met 'cosplay' en 'trouwjurken' etc. is dit een heerlijk feelgood verhaal.
De schrijfstijl is vlot en humorvol, je leeft echt met de personages mee en gunt hen het allerbeste.
Wat ik wel 'naar' vond is dat het verhaal met een enorme cliffhanger eindigde. Dat is niet helemaal 'des feelgoods' wat mij betreft. Nu had ik het geluk dat deel 2 van deze serie al verschenen was, dus ik kon direct door, maar aangezien het verhaal naadloos doorloopt had ik het idee dat dit boek (een beetje kunstmatig) in tweeën was gehakt en als ik hier een tijd op had moeten wachten, zou ik 'not amused' zijn geweest.
Ik hield dan ook mijn hart vast toen bleek dat deel 3 nog niet verschenen is... Maar gelukkig is dat eind iets minder 'schokkend' en 'open'.
Doorschrijven Denise zou ik willen roepen! Ik wil deel 3!
Doorschrijven Denise zou ik willen roepen! Ik wil deel 3!