Niet zo goed als deel 1, maar wel weer heerlijk!

Claudia Stinne 25 januari 2025 Auteur
Deel 1 van deze serie vond ik werkelijk geniaal, deel 2 viel me tegen en deze zat er tussenin.
De aunties waren heerlijk op dreef, er waren genoeg 'gekke' belevenissen en er zat een klein tikje spanning in.
Waar deel 1 ontzettend hilarisch over de top was, vond ik dit wat meer ingetogen, misschien omdat het personage Meddy wat volwassener is geworden en ze veel heeft meegemaakt?
In elk geval was ze in dit deel niet meer 'de meeliftende derde' die zich in situaties liet meesleuren zonder er zelf veel vat op te hebben. Dit keer nam Meddy (al was het weifelend in het begin) ook initiatief en wist zij zich uit de hachelijke situaties te redden waar haar familie opnieuw mee in aanraking kwam.

Ik denk dat het goed is dat deze serie nu is afgerond. Hoewel ik nog regelmatig aan die gekke aunties zal terugdenken. Gelukkig komt het tweede deel van Vera Wong van deze zelfde auteur snel uit. Ik ben erg benieuwd of die kan opleven tegen het eveneens geniale eerste deel...

Meer recensies van Claudia Stinne