Een hectische dag, samengevat in een uurtje
Hilde past op haar neefje Lex en zoals het Lisette Jonkman betaamd gaat er van alles mis, is er over de top drama en sensatie en zijn er 'levendige' personages in dit verhaal te vinden.
De schrijfstijl van Lisette spreekt me aan de ene kant aan, want vaak is het hilarisch.
Aan de andere kant is het me vaak ook net te veel 'over de top' en daar vormde dit verhaal geen uitzondering op.
Het is leuk hoe veel er in een kort verhaal kan gebeuren, want deze nieuwjaardag is samengevat in nog geen uur luisterplezier (als je zoals ik de afspeelsnelheid op 1.5x zet, eigenlijk duurt het luisterboek 1u21min). Het heeft mij door een slapeloos stukje nacht heen geholpen. (Maar het verhaal is niet zo indrukwekkend dat het me 'bij zal blijven'.)