Gaat verder waar deel 1 stopt, gelukkig!
Zelfs als je (net zoals ik) niks hebt met 'cosplay' en 'trouwjurken' etc. is dit een heerlijk feelgood verhaal.
De schrijfstijl is vlot en humorvol, je leeft echt met de personages mee en gunt hen het allerbeste.
Gelukkig werd de enorme cliffhanger uit deel 1 direct bij de staart gevat. Het verhaal loopt zo naadloos door vanuit deel 1 dat ik het idee had dat dit boek (een beetje kunstmatig) in tweeën was gehakt en als ik een tijd op deel 2 had moeten wachten, zou ik 'not amused' zijn geweest (nu kon ik naadloos door).
Ik hield dan ook mijn hart vast toen bleek dat deel 3 nog niet verschenen is... Maar gelukkig is het eind van dit verhaal iets minder 'schokkend' en 'open'.
Doorschrijven Denise zou ik willen roepen! Ik wil deel 3!
Doorschrijven Denise zou ik willen roepen! Ik wil deel 3!