Ik genoot met volle teugen - het luisterboek gaf écht meerwaarde!

Claudia Stinne 04 januari 2025 Auteur
Wat een fantastisch heerlijk verhaal. Een top cozy crime!
De excentrieke Vera Wong heeft een niet erg succesvolle theeroom in Chinatown San Francisco (met één vaste klant) en dan ligt er 's ochtends ineens een dode man in haar zaak.
Niet gehinderd door enige schroom gaat deze dame zelf op onderzoekspad, want de politie bakt er maar niks van. Ze tekent zelf een patroon om de dode heen en jaagt op verdachten.
Meer ga ik niet zeggen. Dit was één van de weinige boeken waar ik me heerlijk met het verhaal kon laten meeslepen, zonder over het plot na te denken (wie zou het waarom gedaan kunnen hebben en uit welke hints blijkt dat). De schrijfstijl is fantastisch, humoristisch en de personages komen daardoor écht tot leven.
Ik genoot ook van de stemacteur die Vera Wong subliem neerzette!
Echt, wat een aanrader dit boek! Een super start voor mijn leesjaar (2025), direct vijf sterren en een nieuwe favoriet. Gelukkig is een vervolg al aangekondigd en kan ik meer van deze auteur lezen! Dat ga ik zékér doen!

Voor de liefhebbers van Richard Osman en Holy Jackson

Meer recensies van Claudia Stinne