Super lekker winterverhaal
Ik werd zo ontzettend blij van het eerste deel van deze reeks, dat ik rechtstreeks door ging in deel 2 (wat later deel 3 bleek te zijn in de tijdlijn... tip; lees eerst Droom, durf, donut).
Het was heerlijk om de personages verder te volgen en terug te zijn in Schotland, al had ik af en toe het idee dat ik wat gemist had (wat klopte... aangezien ik Droom, durf, donut had overgeslagen). Ik ben normaal niet echt van de kerstverhalen (snel te zoetsappig), maar dit paste precies in mijn straatje.
Vanessa heeft veel humor en dat lees je in deze verhalen terug. Echt een aanrader voor alle Feelgoodliefhebbers; mooie beschrijvingen, realistische settings en een tikkeltje klunzige/excentrieke personages. I love it!