Strak koord van liefde

Conn 05 april 2025
In geen jaren een boek gelezen dat mij zo boeide. Het verhaal over een hechte familie waarin door de gebeurtenissen van het leven de band enorm veranderd. Een verbindende, verzoenende factor valt weg; persoonlijke keuzes zijn van invloed; teleurstelling door projectie bepalen de verhoudingen. Maar een koord van liefde blijkt uiteindelijk niet te breken. Hoe de tijd verzachtend kan werken.

Het boek is toegankelijk geschreven, wisselt van perspectief waardoor je ervaart dat elk van de personages op hun eigen manier prachtig zijn.

Deze recensie is wat cryptisch omdat ik moeilijk het juiste recencie-perspectief kan kiezen. Immers elk personage is een deel van het geheel. De belangrijkste conclusie: ik heb er van genoten.

Meer recensies van Conn