Goede thriller met rauwe randjes

Cora den Ouden 01 oktober 2024
Het is 2 jaar later na het eerste deel. Carmen en haar tweeling zoons Mick en Luuk wonen inmiddels in Terschelling. De villa de "zeester" van haar overleden moeder heeft Carmen geërfd samen met haar broer Jelle. Jelle wil er niet wonen dus Carmen heeft Jelle uitgekocht. Ze wil er een echt gezinshuis van maken en de verbouwing is in volle gang. Haar zonen, inmiddels 12 jaar, zijn bij haar ex-man, hun vader Menno in Washington in Amerika. Plotseling is Menno terug op Terschelling met de jongens. Dat komt niet goed uit want Carmen heeft beloofd dat zij een tijdje een koffietent zal runnen voor een goede kennis Brigit. Daarna begint het verhaal zich te ontvouwen want wie heeft het op de koffietent van Brigit gemunt? Nog meer dan in het eerste deel zal zij haar ex-man moeten vertrouwen. Haar zonen komen ook in gevaar. Hoe gaat dit aflopen? Al met al een spannende thriller met een goed uitgewerkt plot.

Meer recensies van Cora den Ouden