Heerlijk verhaal om bij weg te dromen
Als je wint van Gaby Rasters. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Wauw, wat een heerlijk boek! Met deze feelgood word je meegezogen in een prachtig verhaal. Tess heeft een relatie met Vince en probeert langzaam volwassen te worden. Samen met haar neef Justin kan ze zich echter verliezen in bijzondere filmavondjes. Iets wat Vince niet begrijpt. Justin begrijpt Vince trouwens ook niet. Tess en Justin hebben samen nog een bijzonderheid; het getal 42. Dus is het niet gek dat ze de kerstboom 42 dagen voor kerst opzetten. Tess gelooft altijd in het goede van de mens ook als dat ten koste van haarzelf gaat. Sommige mensen maken daar bewust misbruik van. Zo ook Vince. Hoewel Justin haar waarschuwt wil Tess niet luisteren. Als ze echter het dieptepunt van haar leven heeft bereikt, verandert alles. Ze wint de loterij! Wat zou jij doen als je de loterij wint? Is het wel fijn om ineens geld te hebben? En zijn je vrienden echt je vrienden? Tess weet niet meer hoe ze verder moet en als dan ook nog eens haar vaste basis, Justin, verdwijnt lijkt het einde zoek. Prettige schrijfstijl en het leest heel makkelijk. Via Bookchoice kon ik dit boek eerder lezen. Een echte aanrader!