Sterke plottwist

corinefraikin 09 maart 2025
Dubbelleven van Frank Vork. Dit tussendoortje kreeg ik van De Verhalenfabriek om te recenseren, dank daarvoor! Fenna is aangereden door een auto. Fysiek heeft ze, behalve wat oppervlakkige wonden, weinig schade. Mentaal is het een heel ander verhaal. Ze heeft nachtmerries en angsten. Fenna loopt bij een psycholoog en slikt angstmedicatie. Er is gelukkig wel een lichtpuntje in haar leven. Of nou, zeg maar gerust een stralende zon en dat is Liv. Liv heeft Fenna bijgestaan na het ongeluk. Van het een kwam het ander en ze hebben nu al vier maanden een relatie. Dan verdwijnt Liv plotseling en Fenna haalt alles en iedereen uit de kast om haar te zoeken. Als ze na een week weer opduikt en doet of er niets is gebeurd, raakt Fenna in de war. Is Liv wel wie ze zegt dat ze is? Het verhaal is met vaart geschreven en je wilt door lezen. Ondanks de lengte is het wel een mooi afgerond geheel.

Meer recensies van corinefraikin

Als Jolenes helikopter crasht in Irak, moet ze terugkeren naar het huwelijk en gezin dat ze onder hoogspanning achterliet. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.