Ietwat beklemmende thriller

corinefraikin 08 februari 2025
Het chateau van Ruth Kelly. ⭐️⭐️⭐️⭐️ Deze heerlijk vlotlezende, ietwat beklemmende, thriller was weer een feest om te lezen. Adele is influencer. Ze heeft al acht jaar een relatie met Jack. Hun relatie kent de laatste tijd echter veel dieptepunten. Volgens Adele hebben ze een boost nodig. Op haar vlog doet ze een oproep voor een Crowdfundingsactie om een kasteel in Frankrijk te kopen. De reacties zijn zeer uiteenlopend. Van haatmail en 'trollen' tot 'we love you Adele'! Dan komt er een mailtje binnen met een bijzonder voorstel. De persoon in kwestie wil het kasteel voor hen kopen, maar er zijn wel een aantal voorwaarden. Adele en Jack zijn enthousiast en hakken de knoop door, maar is dit wel zo verstandig? De hoofdstukken wisselen van perspectief tussen Adele, Erin (Adeles zus) en Skynews.

Meer recensies van corinefraikin

Als Jolenes helikopter crasht in Irak, moet ze terugkeren naar het huwelijk en gezin dat ze onder hoogspanning achterliet. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.