Manipulatie ten top!

corinefraikin 06 november 2024
Kwijt van Sandra J. Paul. ⭐️⭐️⭐️ Dit boek bevat wel spannende elementen, maar echt thriller-achtig wordt het nergens. Er wordt wel een heleboel gemanipuleerd en psychologische spelletjes zijn ook aan de orde van de dag. Jim is een top patissier. Zijn leven lijkt geweldig. Hij heeft een goedlopende zaak in Londen. Hij is getrouwd met Iris en samen hebben ze een puberzoon Vince. Elk jaar gaan ze in augustus voor een paar dagen naar België. Vieren daar Vince' verjaardag en gaan dan door naar LA. Tot het echter helemaal misloopt. Jim wordt wakker en lijdt aan geheugenverlies. Hij blijkt precies twee jaar van zijn geheugen kwijt te zijn. Hoe kan dat? En wat is er voorgevallen in die twee jaar? Aan Vince kan Jim het niet vragen die loopt namelijk al scheldend en tierend rond. Iris blijkt verdwenen net zoals zijn beste vriend Joris en zo is Jim echt op zichzelf aangewezen. Zal hij zijn geheugen weer terug krijgen en dan ook zichzelf weer vinden? Makkelijke schrijfstijl.

Meer recensies van corinefraikin