Indrukwekkend!

corinefraikin 02 maart 2025
Longeneeslijk van Eva Hermans-Kroot in samenwerking met Hanneke Mijnster. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Iedereen kent Eva! Wie kent haar nou niet? Eh, ik. Tenminste tot de uitzending van het Gouden Televizier-Ring Gala. Ik dacht: wat een bijzondere jonge vrouw. Gelijk ben ik haar gaan opzoeken en kwam achter haar intens, verdrietige verhaal. Dit boek geeft een inkijkje in het leven van Eva tijdens haar ziekte. Het verhaalt over hoe ze was als kind en als puber en hoe er een last van haar af lijkt te vallen als ze ziek blijkt. Hoe gek dat ook klinkt! Zelf zegt ze hierover 'Nu pas voel ik me compleet. Want blijkbaar had ik kanker nodig om helemaal mezelf te zijn!' Sommigen stukken kon ik niet lezen zonder een traantje weg te pinken. Respect voor familie en vriendin Femke die hebben meegeholpen om dit een completer verhaal te maken. Dank je wel Eva, dat je ons een inkijkje gunde in je leven en rust in vrede ❤️

Meer recensies van corinefraikin

Als Jolenes helikopter crasht in Irak, moet ze terugkeren naar het huwelijk en gezin dat ze onder hoogspanning achterliet. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.