Een te open einde
Helaas, dit gaat weer terug naar drie sterren.
Dit is deel 4 in een serie van 4. Je verwacht een afronding. Sommige verhalen worden afgerond, andere niet, en dat vond ik heel teleurstellend. Een open einde kan, maar dit einde was wel heel erg open.
Ik weet dat mensen hopen dat er nog een deel 5 komt. Maar dit deel 4 is vertaald in 2016, dus ik heb al niet veel hoop meer. Ik vond de verhaallijnen ook te uitgebreid worden.
Jammer.
Wat wel weer heel fijn is: Elizabeth George schrijft uitgebreid en met sympathie over genderdiversiteit. Een verademing in vergelijking met sommige andere schrijvers.
Jammer.