Kerstverhalen zijn niet haar sterkste punt
Tja, vrouw gaat relatie met ex-vriend 'onderzoeken' om erachter te komen of ze wel genoeg geeft om haar huidige vriend.
Dat doet ze door onaangekondigd op te komen dagen bij een jachtpartijtje van dat ex-vriendje. Zo onaangekondigd, dat ze haar huidige vriend niet verteld heeft wat ze gaat doen.
Natuurlijk gaat het vrijwel meteen mis en raakt de jachtpartij behoorlijk ontregeld.
Ik was niet verbaasd dat ze op haar 25e nog steeds twee keer per dag met haar moeder belde. Wel een beetje dat ze met droge ogen tegen haar moeder kon zeggen dat ze volwassen was en haar eigen beslissingen kon nemen.
Het feit dat het een verhaal uit Virgin River was redde dit boek nog een beetje. En eerlijk is eerlijk, Robyn Carr heeft slechtere kerstverhalen geschreven.
Ik heb Jack trouwens nog niet zo'n volslagen foute opmerking over vrouwen 'horen' maken als in dit boek.
Gelukkig ben ik meestal wel blij met haar boeken over Virgin River.
Dus als je echt alle boeken van Virgin River wilt lezen, omdat je mensen uit dit boek kunt tegenkomen in vervolgboeken, vooral doen.
Gelukkig ben ik meestal wel blij met haar boeken over Virgin River.